diumenge, 26 de gener de 2014

PRIMUM VIVERE DE INDE FILOSOFARE

COQUETES FREGIDES
          Vaig a donar una alternativa per a una vesprada d’un diumenge d’hivern que no sapiem que fer: preparar unes coquetes fregides. Agarrem ½ kilo de farina i li afegim una pastilleta de ren que haurem desfet amb les mans, després li posarem aigua tíbia i anirem pastant-la. Quan la pasta està feta la deixarem reposar per a que es faja bona. Una vegada ja bona la pasta anirem agarrant pilotets i farem les coquetes ,estes han de estar ben fines i les posarem a fregir a la paella amb oli d’oliva. Una vegada fetes se les podem menjar amb sucre,sal, amb formatge blanquet,anxoves o qualsevol cosa que ens agrade. Estan boníssimes de totes les maneres, però això si, cal menjar-se-les calentes, abans que es gelen.

1 comentari:

  1. A ma casa hi ha el costum de menjar les coquetes amb mel. Bon profit

    ResponElimina